De wet koop op afstand geldt voor consumenten aankopen. Als consument heeft u 14 dagen de tijd om de ontvangen producten zonder opgaaf van redenen te retourneren, te beginnen op de dag van levering van de producten. Tijdens deze termijn [de zichttermijn] dient u zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. U zult het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken, voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden.

Het herroepingsrecht is het recht om te controleren of het gekochte product aan de verwachtingen voldoet. Bij het overgaan tot installatie is deze fase gesloten. 

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Als u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, zult u het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en in de originele verpakking binnen 14 dagen na de melding van herroeping retourneren, conform de door ons bovenstaande verstrekte redelijke en duidelijk instructies. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@natuurlicht.nl

Als het product niet aan de retourvoorwaarden voldoet dan kan het product minder waard geworden zijn. Een deel van deze kosten kunnen als waardevermindering bij de klant in rekening  worden gebracht. De waarde vermindering is afhankelijk van de staat waarin het geretourneerde product zich bevindt en kan variëren van 0 tot 40% van het aankoopbedrag. Dit wordt bepaald door:
- beschadiging van het product;
- beschadiging van de verpakking;
- compleetheid van het product.

Wij zullen het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw bericht tot herroeping terugstorten mits het product reeds in goede orde ontvangen is. Dit houdt in: de onbeschadigde lamp of het onbeschadigde armatuur inclusief alle toebehoren in een complete en onbeschadigde verpakking. Mocht u een deel van de bestelling terugsturen, worden alleen de kosten van de teruggestuurde producten teruggestort. De verzendkosten voor het terugsturen van de producten zijn altijd voor uw rekening.

Voor de terugbetaling hebben we uw bankgegevens nodig. Houd er rekening mee dat het bankrekeningnummer dat u opgeeft, hetzelfde moet zijn als die waar u de betaling aan de webshop mee gedaan heeft om frauduleuze terugbetalingen te voorkomen.

Om voor vergoeding van de teruggestuurde artikelen in aanmerking te komen dient u het ingevulde retourrecht formulier in de doos mee te sturen. Zonder dit formulier in de doos is het voor ons niet mogelijk de herroepingsprocedure op te starten. 
Het retourrecht formulier kunt u hier downloaden: Download Herroepingsformulier

Wat nemen wij niet retour:
- Producten waarbij vooraf schriftelijk overeengekomen is dat ze niet retour kunnen.
- Producten die gepersonaliseerd zijn, zoals een snoer aan een armatuur zetten.

Wilt u advies?

Wij helpen u graag op weg met tips of een advies op maat.

E-mail: info@natuurlicht.nl

Wij zijn ma t/m vr van 09.00-17.00 uur telefonisch bereikbaar: 0522 - 47 31 61

Voor zakelijke projecten komen wij graag bij u langs.