“Ga lekker zitten, ik schiet snel de laatste filmpjes voor de voorjaarscollectie!” Vandaag mag ik een kijkje nemen in het magazijn van Ellen Das, eigenaresse van de inspirerende webshop Love, Peace & Joy en ze vertelt waarom daglichtlampen van True-Licht een aanwinst zijn voor haar bedrijf. 

“Dit jaar vieren we ons tienjarig jubileum,” vertelt Ellen enthousiast. “Ik ben begonnen met de verkoop van kinderkleding, omdat ik geen leuke merken kon vinden voor mijn eigen kinderen. Toen zij groter werden en niet meer model wilden staan, ben ik overgestapt naar dameskleding. Mijn man is webdesigner, dus de webwinkel is eigenlijk begonnen als een leuk project van ons samen en is onderhand uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf.”

Kleur, prints en een vleugje retro
“Tegenwoordig is het natuurlijk heel normaal om kleding online te bestellen, maar toen ik tien jaar geleden met de webwinkel begon was dit nog redelijk nieuw. Ik vind het erg belangrijk om persoonlijk contact met mijn klanten te hebben en ze een fijne winkelervaring te bieden. Zo kunnen klanten bijvoorbeeld persoonlijke shopsessies boeken, maak ik zelf veel filmpjes en foto’s van de producten en staat er bij elk kledingstuk een maattabel. In de collecties zie je veel kleur en prints, met een vleugje retro. We zoeken de kleding met veel liefde en aandacht uit en letten natuurlijk ook op de duurzaamheid. Love, Peace & Joy typeert de kleding en accessoires dus perfect.”

Aanschaf van daglichtlampen elke cent waard
“In september 2020 ben ik verhuisd naar een groter pand in Zutphen, aan de rand van de IJssel. Voor mijn oude pand had een lichtadviseur van Natuurlicht een lichtplan gemaakt en ik werkte daar onder daglichtlampen. Mijn huidige ruimte huur ik en daarom wilde ik er eigenlijk niet veel aan veranderen. Aan het plafond hangen spots en dat vond ik wel mooi, maar na drie maanden werd ik gillend gek. Ik voelde me vermoeid en veel somberder dan normaal. Ook kon ik de kleurechtheid van de kleding niet zien. Toen heb ik de daglichtlampen uit mijn oude pand opgehangen en ik merkte gelijk het verschil. Ik voel me minder vermoeid, zit weer lekker in mijn vel en kan de kleuren van de kleding goed onderscheiden. De aanschaf van daglichtlampen is een investering, maar ik vind het echt elke cent waard.”

Toekomstplan
“Ik ben erg tevreden met wat ik tot nu tot nu toe heb bereikt, maar in de toekomst zou ik me nog verder willen verdiepen in mijn assortiment. Ik zou wel willen groeien, maar mijn doel is niet om zo groot als Zalando of Wehkamp te worden. Voor mij zal persoonlijk contact met klanten namelijk altijd voorop blijven staan. En zo blijf ik ook in de toekomst love, peace en joy uit mijn bedrijf halen.

showroom-1.jpg


Nieuwsgierig naar de webshop? Kijk dan op de website: https://www.lovepeacejoy.nl

De armaturen en lampen op de foto's: Pendel armatuur RobinTekst: Elise Spiering