Vandaag ga ik op bezoek ga bij Buro Meer! in Meppel. Een bedrijf dat ondernemers helpt om commerciële kansen te creëren. Eigenaresse Tine Hoekman vertelt over de start van haar onderneming en legt uit hoe hoogfrequent daglichtlampen haar content optimaliseren en het kantoor professionaliseren:
 
“Ondernemen vind ik het tofste dat bestaat en ik ben altijd al ondernemend geweest,” zegt Tine. “Ik ben opgegroeid op een boerderij in Drenthe en weet nog goed dat ik met mijn skelter langs de buren wilde gaan, die kilometers verderop woonden, om auto’s te wassen voor geld. Ik heb altijd ontzettend veel bedrijfsideeën gehad. Bedrijfskunde werd dan ook geadviseerd, maar ik heb sportkunde gestudeerd aan de sportacademie, ondanks dat dit niet gebruikelijk was. Ik heb nooit keuzes gemaakt omdat ze gebruikelijk zijn of zekerheid geven, maar alleen omdat ik het graag wil.”
 
Buro Meer!
“Na mijn opleiding ben ik evenementencoördinator geworden en heb ik in diverse marketing- en salesfuncties gewerkt. Door mijn sport- sales, marketing- en evenementenervaring ben ik erachter gekomen dat mijn kracht ligt in het creëren van commerciële kansen. Ik wilde hier op een creatieve manier invulling aan geven en zo ben ik op het idee gekomen Buro Meer! te starten. Met mijn bedrijf help ik ondernemers om gemakkelijk klanten te vinden, die langdurig blijven. Dit doe ik door hun aanbod te vertalen naar een onderscheidende verkoopstrategie, waardoor iedere vreemde hun grootste fan wordt. Door met mij samen te werken, zorg ik ervoor dat jouw bedrijf zich onderscheidt. Als je met mij samenwerkt, kies je voor Meer!”

Daglichtlampen ideaal voor content creators

“Voor mijn bedrijf maak ik veel content voor op mijn sociale mediakanalen. Maar ik vind het zo’n gedoe om constant mijn studiolampen heen en weer te slepen. Daarom ben ik na even googelen op daglichtlampen van True-Light uitgekomen. Door deze daglichtlampen ben ik niet meer afhankelijk van het weer buiten en kan ik op ieder gewenst moment goed belichte foto’s schieten. Ik vind de kwaliteit van een ringlamp maar niets vergeleken met True-Light daglichtlampen. Ook tijdens online meetings is mijn kantoor nu goed verlicht en dat geeft een professionele uitstraling. Daarom bieden hoogfrequent daglichtlampen een zeer goede oplossing voor content creators, ondernemers die actief zijn op sociale media en mensen die veel thuiswerken.”
 
Toekomstplan
“Creëren en ondernemen blijf ik altijd doen, maar mijn toekomstplan is om nog meer klanten de meerwaarde te laten ervaren van een samenwerking met Bureau Meer! Het zou ontzettend gaaf zijn als ik op het punt kan komen dat ondernemers die zich willen onderscheiden denken; even Tine bellen.”

T%20Kantoor%201.jpg

Meer weten over Bureau Meer! Kijk dan eens op: www.buro-meer.nl

De lampen en armaturen op de foto's: Basisarmatuur voor 2 lampen T8 & True-Light 58 watt TL buis

 
Tekst: Elise Spiering