True-Light ledpaneel 120x30

led120x30w7.jpg
True-Light ledpaneel 120x30 True-Light ledpaneel 120x30
€ 212,00
Dimbaar
Opbouwset
Pendel ophangset
Beschrijving

Professioneel led armatuur, uniek in kleurechtheid met een waarde van CRI 98, dit geeft 98% van het echte daglicht!

True-Light Inbouw ledpaneel 36 watt.
Volspectrum daglichtkleur 5500 kelvin
Lichtopbrengst : 4320   lumen
Lumen per watt:  120 l/w
Kleurechtheid : CRI 98
Gem. levensduur: 60.000 uren

Dit  ledpaneel van True-Light heeft een witte aluminium rand, de afdekplaat is opaal. Door de opaalplaat wordt het licht gelijkmatig verdeeld. Het paneel is 1200x300 mm en past direct in een systeemplafond maar is met een opbouwset ook bijzonder geschikt om een thuiswerkplek te verlichten. Met het opbouwset kunt u het aan de muur of aan het plafond bevestigen. 
Het is voorzien van een hoge kwaliteit leddriver waardoor het licht flikkervrij is en voldoet aan de Europese normen. Dankzij de energiezuinige ledchip is het product energiezuinig en onderhoudsvriendelijk. 


Download : True-Light led paneel informatie

Het is een professioneel paneel en wordt standaard zonder stekker geleverd zodat het aangesloten kan worden op uw netwerk. 5 Jaar garantie.

Dimbaar
Dit paneel is ook dimbaar leverbaar. Het wordt dimbaar geleverd met een afstandsbediening én snoer en stekker. U hoeft hierbij géén muurdimmer te laten aanleggen. Het paneel is compleet 'plug and play". Als de stekker van het snoer afgeknipt wordt vervalt de garantie op de dimbare driver. Daarom adviseren wij een plat stopcontact op uw centraaldoos te zetten. Hier kan de stekker in en dit valt weg achter het led paneel.

Andere dimmethoden:
Het paneel is ook 1-10 volt verkrijgbaar, deze driver is apart te koop en vindt u bij "verlichting- overige produkten". Hierbij moet dan nog wel een led muurdimmer geplaatst worden. Het paneel is ook Dali dimbaar verkrijgbaar. DALI staat voor Digital Addressable Lighting Interface. Het is een internationale standaard voor communicatie tussen lichtregelaars en lichtbronnen waarmee je het hele verlichtingssysteem kunt regelen. Voor meer informatie over deze dimmethoden:  

Bevestigings methoden:
De panelen zijn geschikt voor een systeem plafond maar er zijn extra manieren om het paneel te bevestigen, alle opties zijn met foto te zien onder "overige producten". 
* In een opbouwframe monteren. Dit raam is apart verkrijgbaar en is 5 cm hoog en zo kunt u het ledpaneel aan de muur of het plafond bevestigen. Kies voor "opbouwset".
* Verticaal schuin zetten. Met 2 plakbare standaards die u achterop de led plakt komt het ledpaneel verticaal schuin te staan. Kies voor "verticale standaardset" bij overige producten. 
* Pendelen. U laat het armatuur aan RVS draden afhangen en kunt zelf bepalen hoe hoog met de fijnafstelling. Kies voor "pendelset".

 

Om het verschil tussen een daglichtpaneel van 98% en 80% te laten zien onderstaand  2 foto's. De eerste is een True-Light paneel met een CRI van 98 en de tweede een standaard daglichtpaneel met een CRI van 80. U ziet dat de producten met een CRI van 80 een groeninge uitstraling krijgen, hoewel het licht voor het oog wel helder lijkt als het aan is. 

paneelCRI98ledpaneelcri80

True-Light paneel met een kleurechtheid CRI98.                          Standaard ledpaneel met een kleurechtheid CRI80.

 

 

Spectrum meting van het True-Light paneel:

 Panel 8436 (2).pngPanel 8436 (3).png

Onlangs bekeken