Professionele armaturen

Onderstaande armaturen zijn gekozen om de kwaliteit van materiaal en de manier van verlichten. Deze armaturen verlichten niet alleen de werkplek, maar door het directe én indirecte licht verlichten ze ook de rest van de ruimte. De concentratie van het licht is in de ruimte binnen de u-vorm. Deze verlichting is met name geschikt voor beroepen zoals tandartsen, behandelend artsen of edelsmeden. Maar ook in de verf- en foto industrie worden deze armaturen graag gebruikt. Met deze armaturen heeft u altijd de perfecte verlichting voor de juiste kleurbepaling.

Deze armaturen voldoen aan de nieuwe norm voor de werkplekverlichting NEN-EN 12464-I;2011.
Deze normen stellen minimum eisen aan de binnenwerkplekken op het gebied van verlichtingsniveau, gelijkmatigheid van verlichting, verblinding door licht en kleurweergave. De eisen zijn gerelateerd aan de aard van de werkzaamheden die onder de verlichting plaatsvinden. Bij de geselecteerde armaturen wordt er gekeken naar het taakgebied (dit is het oppervlak waar de oogtaak verricht wordt) en naar het achtergrondgebied (het verlichtingsniveau in de rest van de ruimte).

De Techlite is onderdeel geweest van een onafhankelijk onderzoek dat TNO in opdracht van Movir heeft uitgevoerd. Tevens wordt het besproken in diverse artikelen van een arbeidsdeskundigen over het belang van goed licht.  

Deze armaturen zijn adviesproducten en vallen onder de zakelijke voorwaarden B2B.