Techlite

foto naturalite.jpg
Techlite Techlite
€ 2.500,00
Beschrijving
De Techlite is een U-vorm die door Naturalite ontworpen is om een optimale verlichting zonder schaduwvorming op de werkplek te krijgen.
 
Dit armatuur wordt gebruikt door conservatoren en restaurateurs van universiteiten en musea, maar ook in de branches die met een behandelstoel of -tafel werken. De lichtoutput van de volspectrum daglichtlampen van True-Light in combinatie met het directe- en indirect licht van de U-vorm geeft het perfecte lichtbeeld voor deze beroepen.
 

Het hoogfrequente, energiezuinige armatuur bestaat uit 3 armen met ieder 4 stuks T5 - 35 watt fosfor lampen en is gepoedercoat in ral 9010 ( wit). De lumen output is 30.000 lux. Dit geeft ~ 2000  lux op werkhoogte, afhankelijk van de afhang hoogte. De verhouding directe verlichting/indirecte verlichting is bij dit armatuur optimaal: 50%-50%. Hierdoor wordt de hele ruimte egaal  en zonder schaduw op de werkplek verlicht.  

Dit armatuur voldoet aan de aanbevelingen van TNO- "zicht op licht" voor goed werklicht en voldoet aan de ARBO normen. Het armatuur is onderdeel geweest van een onafhankelijk onderzoek dat TNO in opdracht van Movir heeft uitgevoerd. Tevens wordt het besproken in een artikel van een arbeidsdeskundige over het belang van goed licht. Dit is een onafhankelijk onderzoek waar True-Light op geen enkele wijze in betrokken is geweest, behalve dat de lampen door de onafhankelijke onderzoekers getest zijn en hun oordeel in onderstaand onderzoek beschreven is.

pdf buttonZicht op licht - onderzoek TNO      pdf buttonGoed licht zorgt voor meer dan goed zicht

Kenmerken Techlite:
* voldoet aan de  verlichtingsnorm NEN – EN 12464-1, voorgeschreven geldend voor “Precisiewerk met fijne details” .
* heeft een minimale lichtopbrengst van de voorgeschreven 2000 lux op uw werkplek bij de hoofdsteun van uw behandelstoel.
* heeft een UGR<19.
* wordt geleverd met True-Light volspectrum daglichtlampen met een RA van 96 in de volspectrum kleur 5500 kelvin.
* is een hoogfrequent armatuur, geeft flikkervrij licht .

Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw werkruimte. Wij geven u graag advies! 


Dit is een advies product en valt onder de zakelijke voorwaarden B2B.

Onlangs bekeken

foto naturalite
Techlite
€ 2.500,00