Spatwaterdicht armatuur 1x36 watt

BeghelliPS100.png
€ 110,00
Beschrijving

Stof- en spatwaterdicht hoogfrequent opbouwarmatuur met een  IP-66 waarde. Geschikt voor 1 stuks 36 watt buis. Beschermingsklasse IP 66. Dankzij het reflectie spiegeloptiek heeft het armatuur een uitstekend lichtrendement, de lichtefficiëntie is 85%. Buitengewoon lichte uitvoering. Ideaal waar een hoge veiligheidsfactor en energiezuinige verlichting gecombineerd moeten worden, zoals werkplaatsen of magazijnen.

Chassis:
Gemaakt van zelfdovend polycarbonaat, grijs (RAL7035), met verstevigingsribben. Kap gemaakt van zelfdovend polycarbonaat, doorzichtig, met prisma's in de lengte- en breedterichting. Onverslijtbare afdichting van polyurethaan. Bevestiging van de kap aan het chassis door middel van ingebouwde klemmen van roestvrij staal.

Reflector:
Gemaakt van zelfdovend polycarbonaat met aluminium vacuümcoating. Reflector kan zonder gereedschap worden gedemonteerd en gemonteerd. Polycarbonaat stootvast en stofdichte behuizing. Hiernaast is het armatuur ook spatwaterdicht wat hem uitermate geschikt maakt voor bijv. parkeerplaatsen en zwembaden.

Door de spiegel in het armatuur geeft het  armatuur bijzonder veel licht gericht naar beneden.
Lichtverdeling:

beghelliIP66-1x36.png

 

 

 

Onlangs bekeken