Geen afbeelding ingesteld

Spatwaterdicht armatuur Beghelli

€ 110,00
Laatste items in voorraad

Wilt u advies?

Wij helpen u graag op weg met tips of een advies op maat. Wij zijn ma t/m vr van 09.00-17.00 uur telefonisch bereikbaar.

email info@natuurlicht.nl
call 0522 - 47 31 61

Voor zakelijke projecten komen wij graag bij u langs.

Stof- en spatwaterdicht hoogfrequent opbouwarmatuur met een  IP-66 waarde van Beghelli.

Geschikt voor 1 stuks 36 watt buis. Beschermingsklasse IP 66. Dankzij het reflectie spiegeloptiek heeft het armatuur een uitstekend lichtrendement, de lichtefficiëntie is 85%. Buitengewoon lichte uitvoering. Ideaal waar een hoge veiligheidsfactor en energiezuinige verlichting gecombineerd moeten worden, zoals werkplaatsen of magazijnen.

Chassis:
Gemaakt van zelfdovend polycarbonaat, grijs (RAL7035), met verstevigingsribben. Kap gemaakt van zelfdovend polycarbonaat, doorzichtig, met prisma's in de lengte- en breedterichting. Onverslijtbare afdichting van polyurethaan. Bevestiging van de kap aan het chassis door middel van ingebouwde klemmen van roestvrij staal.

Reflector:
Reflector kan zonder gereedschap gemonteerd en gedemonteerd worden. Het armatuur is gemaakt van zelfdovend polycarbonaat met aluminium vacuümcoating, is stootvast en heeft een stofdichte behuizing. Daarnaast is het armatuur spatwaterdicht, wat het uitermate geschikt maakt voor gebruikt in bijvoorbeeld parkeerplaatsen en zwembaden.

Door de spiegel in het armatuur geeft het armatuur bijzonder veel licht, gericht naar beneden. Lichtverdeling:

beghelliIP66-1x36.png

 

 

 

Gerelateerde producten