Professionele armaturen

Deze armaturen worden speciaal  geproduceerd om de kwaliteit van materiaal en de manier van verlichten. De Techlite verlicht niet alleen de complete ruimte, maar geeft ook minimaal 1000 lux op de werkplek. Daarom is deze verlichting met name geschikt voor beroepen zoals tandartsen, behandelend artsen, tatoeëerders, masseurs en edelsmeden. Maar ook in de verf-,  foto-  en beeldschermindustrie zijn deze armaturen van grote waarde. Hier gaat men van  metamerie als basis uit en met deze armaturen heeft u altijd de perfecte verlichting voor de juiste kleurbepaling.

Deze verlichting voldoet aan de nieuwe norm voor de werkplekverlichting NEN-EN 12464-I;2011.
Deze normen stellen minimum eisen aan de binnenwerkplekken op het gebied van velichtingsniveau, gelijkmatigheid, verblinding en kleurweergave. De eisen zijn gerelateerd aan de aard van de werkzaamheden die onder de verlichting plaatsvinden. Bij de geselecteerde armaturen wordt er gekeken naar het taakgebied, dit is het oppervlak waar de oogtaak verricht wordt en naar het verlichtingsniveau in de rest van de ruimte. Dit gebied noemen we het achtergrondgebied.

De Techlite is onderdeel geweest van een onafhankelijk onderzoek dat TNO in opdracht van Movir heeft uitgevoerd. Tevens wordt het besproken in een artikel van een arbeidsdeskundige over het belang van goed licht. Dit is een onafhankelijk onderzoek waar True-Light op geen enkele wijze in betrokken is geweest, behalve dat de lampen door de onafhankelijke onderzoekers getest zijn en hun oordeel in onderstaand onderzoek beschreven is.

Deze armaturen zijn adviesproducten en vallen onder zakelijke aankopen. Daardoor vallen ze niet onder de wet retourrecht voor consumenten.