Natuurlicht ledpaneel 60x60cm

ledpaneel60x607.jpg_1
Natuurlicht ledpaneel 60x60cm Natuurlicht ledpaneel 60x60cm Natuurlicht ledpaneel 60x60cm
€ 99,50
Dimbaar
Opbouwset
Verticale standaardset
Beschrijving

Dit ledpaneel heeft een hele goede prijs- kwaliteits verhouding en is voor vele toepassingen geschikt, onder andere voor thuiswerken.
Het heeft een witte aluminium rand, de afdekplaat is opaal. Door de  opaalplaat wordt het licht gelijkmatig verdeeld. Het paneel is 60x60cm en past direct in een systeemplafond . Maar u kunt het natuurlijk ook in een opbouwframe monteren. Op iedere manier is dit een fraai armatuur van goede kwaliteit.

Technische gegevens:
Natuurlicht ledpaneel  36 watt
Daglichtkleur 5700 kelvin
Lichtopbrengst : 3490 lumen
Lumen per watt: 97 l/w
Kleurechtheid : CRI  85+
Afmetingen: 59,5x59,5 cm - Dikte: 1,1cm
IP 40/ IK 04
Certificaten: CE, ROHS, TUV
Garantie:  5 jaar

Manieren om het paneel te bevestigen:

* Als opbouwarmatuur installeren. Dit raam is apart verkrijgbaar en is 4 cm hoog, kies voor "opbouwset".
* Verticaal schuin zetten. Met 2 plakbare standaards die u achterop de led plakt komt het ledpaneel verticaal schuin te staan, kies voor "verticale standaardset". 
* het kan standaard in een systeemplafond gemonteerd worden. Alle opties zijn ook met foto's te zien bij " overige producten" 


Dit ledpaneel  is voorzien van een goede kwaliteit leddriver en heeft een hoge CRI waarde van  ≥ 85, het voldoet aan de Europese normen. De gemiddelde levensduur is 50.000 branduren en dankzij de energiezuinige ledchip is het product energiezuinig en onderhoudsvriendelijk. 
Het paneel wordt kant en klaar geleverd inclusief led driver, snoer en stekker.

De dimbare versie is dimbaar tot 10% van het vermogen van het paneel en wordt zonder snoer geleverd omdat deze nog door uw vakman op de muurdimmer aangesloten moet worden. De muurdimmer is niet bij de prijs inbegrepen. U kunt deze bestellen onder "overige producten" of uw vakman levert deze.
Let op!

Bij dimbare panelen heeft u een muurdimmer nodig die geschikt is voor led panelen. 
Garantie bij installatie van dimbare led panelen wordt alleen gegeven als de installatie door een vakman uitgevoerd wordt.

 

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

Onlangs bekeken