KING, inlegpaneel, 40 watt

led6060.jpg_1
KING, inlegpaneel, 40 watt KING, inlegpaneel, 40 watt KING, inlegpaneel, 40 watt KING, inlegpaneel, 40 watt
€ 195,00
Verticale standaardset
Opbouwset
Beschrijving

King, biodynamisch en dimbaar Dual White led paneel.

Het led paneel is standaard geschikt voor een systeemplafond van 60x60 cm, maar kan ook bijzonder eenvoudig in het opbouwframe gemoneerd worden. In het opbouwframe kan het aan het plafond of de wand hangen. Het is bijzonder geschikt voor de thuiswerkplek omdat u het licht op ieder gewenst moment kunt aanpassen.
 

Energieverbruik 40 watt
Lichtopbrengst 4000 lumen
Afmetingen 60 x 60 x 0.7 cm
Stralingshoek 120 graden
Samsung leds
IP 40
IK 04

Dynamische lichtkleurvariatie en dimbaar, regelbaar met bijgeleverde afstandsbediening van warm wit kleur 2700 kelvin tot daglichtkleur 6000 kelvin. De ledpanelen kunnen eenvoudig gekoppeld worden om zo met 1 afstandsbediening bediend te worden.  Download van de handleiding voor de afstandsbediening:

handleiding afstandsbediening

Het Paneel voldoet aan de Europese normen, de gemiddelde levensduur is 50.000 branduren. Het is energiezuinig en onderhoudsvriendelijk en wordt zonder stekker geleverd om zo op uw netwerk te kunnen aansluiten.

Wat is Dual White?

Dual White led is de nieuwste led technologie, hierdoor kan het  ledpaneel van lichtkleur 2700 tot lichtkleur 6000 kelvin wijzigen met altijd de perfecte wit kleur.

Bij de goedkopere RBG/RGBW panelen ( dit staat voor de primaire kleuren rood/groen/blauw) kunt u de leds mengen tot u een wittige kleur krijgt. 
Op deze manier wordt alleen de illusie van wit licht gegenereerd en dit werkt erg vermoeiend op de ogen.

Met Dual White leds heeft u écht wit licht- van warm wit tot daglicht wit, de kleur die u wenst.

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

Onlangs bekeken