Jeejee schreef:

Bedankt voor de goede service. Alles is goed aangekomen en prima verpakt. Ik ben erg gelukkig met mijn nieuwe daglichtlampen. Mvg. J. bravo

Peter de Groot schreef:

60x60 daglichtpaneel licht beschadigd ontvangen. Dat vond ik niet zo erg, maar het paneel werkte niet. In overleg teruggestuurd. Tot mijn verbazing bleek het paneel prima te werken. Dus weer retour ontvangen. En ja hoor, het werkte wel. Niets aan de hand. Voor het ongemak hoefde ik mijn verzend en retourkosten niet te betalen en kreeg ik ook nog een kleine vergoeding voor de schade. Kortom een prima service.

Racha schreef:

Na een aantal keren telefonisch overleg heb ik een tl balk gekocht met daglicht en deze bovenop de kast gelegd deze staat aan het einde van de kamer. Daar was het heel donker en nu is het een heerlijk lichte plek geworden! Had het jaren eerder moeten doen, werd zo somber daar en dat is nu weg. Dank voor de fijne uitleg!

M. Machu schreef:

De planten hebben nu twee stuks spirallampen boven zich hangen sinds een maand. Op verzoek een review omdat schijnbaar niet veel mensen de moeite nemen. Idd zijn er geen bruine plekken bijgekomen en zien de planten er groener uit, dus tevreden.

Manon schreef:

Ik heb het voor mijn man in de melkput aangeschaft. Hij geloofde er niet in maar nu het al een week of 3 hangt zie ik echt dat hij zijn dip die hij in januari meestal heeft kwijt is! Hij voelt zich goed en gaat nu niet met zoveel tegenzin de melkput in. Was snel binnen en netjes verpakt.

Karine schreef:

Ik heb een spaarlamp boven de keukentafel gehangen omdat ik dit in de reviews gelezen had. Inderdaad een opluchting, lekker licht en de kinderen zitten nu graag aan de keukentafel hun huiswerk te maken. Ik vind de lampen prijzig maar zal er toch meer aankopen zodat ze hun huiswerk weer in hun kamer kunnen gaan maken :))

Gerda schreef:

De uitleg via daglichtlampenvergelijken vond ik heel verhelderend. Daarom had ik het vertrouwen de daglichtlampen aan te kopen. Werd prettig aan de telefoon geholpen en heb 2 spaarlampen gekocht.. Heerlijk licht in mijn woonkamer en ik kan weer goed de krant lezen.

Sieben Verdoorn schreef:

Fijn geholpen aan de telefoon, heb spaarlampen in diverse sterkte besteld om zelf te kunnen bekijken wat ik waar wil hebben. Na mijn eigen testjes heb ik de juiste totaal aankoop kunnen doen: mijn hele huis is nu prachtig verlicht met spaarlampen en ledlampen in daglichtkleur en ik ben er ontzettend blij mee. Wordt er vrolijker van om mijn huis in daglicht te zien en niet altijd in zo'n donkere hoek te kijken. Daar werd ik zo somber van. Ook boven de keukentafel is het makkelijker lezen en ik wordt er gewoon lekker wakker van in de ochtend.

Gijs schreef:

Mijn 2 spiral lampen van 23W binnen. Wat een heerlijk licht J En dan heb ik het nog niet eens s avonds gezien. Hoort, zegt het voort, vermeldt het blauwe kaartje J Waarom geen verwijzing naar eigen Facebook op uw website? Daar kunnen ik en anderen mening geven en andere mensen de link delen? Uzelf plaatst uw artikelen op Uw Facebook en vermeldt de voordelen, prijzen etc etc. En u adviseert de bestelde lamp bij een Afhaalpunt te laten brengen. Ik vond uw site trouwens via Volzicht: http://volzicht.nl/Boeken/harry-benjamin/beter-zien-zonder-bril/ Waar uw lampen werden geadviseerd. Succes en vast fijn weekend gewenst!

Herbert schreef:

Ik kan inmiddels vertellen dat die volspectrum daglichtlampen voor mij beslist een verschil maakten. Ik heb alleen altijd één periode waarin me niets helpt, en die periode is aan het einde van de winter. Dus mijn oordeel over die daglichtlampen is: heel goed. Veel beter dan normale lichttherapie en pillen. De lampen, die ik elke dag vanaf kwart voor zeven tot half acht gebruikte en dan in elk geval ook nog een keer 's avonds tussen vijf en zes, maar ook zoveel mogelijk gedurende de hele dag, waren een voortreffelijk middel tegen de winterdepressie met uitzondering van de periode februari tot half maart. Ik weet niet, of er voor die periode een andere oplossing kan worden gevonden. Nog meer licht, nog sterkere lampen?