Dagritme LED

Informatie

Dynamische dagritme led is de nieuwste ontwikkeling in de led wereld.

Dynamische dagritme led gaat uit van het principe dat licht niet altijd dezelfde kleur moet zijn, dat is het immers buiten ook niet. Daarom kleurt het mee, van warm licht naar helder daglicht. Uw gewenste lichtkleur op het moment dat u dat wenst. 

Onze volspectrum dynamische dagritme led armaturen zijn dimbaar én hoogfrequent . De producent geeft een minimale CRI van 85 aan maar wij hebben een CRI van 95 gemeten. Dit betekend dat u 95% van de daglichtkleur kunt bereiken.

U kunt de lichtkleur met de afstandsbediening van 2800 kelvin ( warm wit) naar 6000 kelvin ( koel daglicht wit)  wijzigen én u kunt het dimmen, zo kunt u op ieder moment  uw juiste kleurtemperatuur en helderheid bepalen.

Onze led dagritme lampen maken gebruik van de gepatenteerde eye-protection technologie. Dit houdt in dat er een special filter in de kap zit  tegen het blauwe led licht (400-800 nm), zodat er alléén maar gezond licht uitstraalt! 


Overzicht gebruik

Alle dagritme lampen worden standaard met afstandsbediening geleverd.

Klasse 2 en 3 lampen hebben, naast de afstandsbediening,  tevens de wifi optie.
Met de wifi optie kunt u via de gratis app de lichtkleur én de helderheid van de kleur programmeren zodat het licht op de door u gewenste momenten  traploos de door u gewenste lichtkleur en lichtsterkte heeft.

Bekijk hier toepassing foto's

 

Welk type lamp past bij u?  Hier staat belangrijke informatie voor uw aanschaf!

NB: U kunt op de foto klikken van de door u gekozen lamp, u krijgt dan de verschillende lichtkleuren en de verschillende uitvoeringen te zien!

Klasse 1, pendellamp.

De Fairy is enig in haar soort, deze fraaie pendellamp is een juweel boven uw tafel, als ze niet "aan" is -is ze geheel doorzichtig!
Ze heeft een lumen output van 2600 lumen en verbruikt 28 watt.
Dimbaar met afstandsbediening in 4 stappen tot 10% van de lichtweergave.

Klasse 1 plafonniere.
De Major, Prince, Lady en Lord zijn lampen voor een standaard woon-, werk- of slaapkamer van gemiddeld 10m2.
Ze hebben een lumen output van ~ 2500 lumen en verbruiken ~ 28 watt.
Dimbaar met afstandsbediening in 4 stappen tot 10% van de lichtweergave.

Bij de Major kunt u ook speciaal ontworpen stoffen kappen bestellen, standaard in licht grijs en zacht wit chintz. Op aanvraag in iedere gewenste ral kleur.

Klasse 2 plafonniere.
De lamp Baron geeft véél licht en is geschikt voor grotere ruimtes.
Hij heeft een lumen output van ~ 3700 lumen en verbruikt ~ 38 watt, daardoor blijft de lichtbron ook veel feller dan een Klasse 1 lamp, ook bij het dimmen. Dimbaar met afstandsbediening in 6 stappen, of traploos met de wifi app tot 10% van de lichtweergave.

Bij de Baron kunt u ook speciaal ontworpen stoffen kappen te bestellen, standaard in antraciet grijs en zacht wit chintz. Op aanvraag in iedere gewenste ral kleur.

Klasse 3 inlegpaneel.
In een standaard systeemplafond past het inleg- dagritme paneel van 60x60 cm.
Deze heeft een lumen output van 4000 lumen en verbruikt 40 watt.

Wij hebben ook dagritme lampen in ons assortiment die een hoger wattage en lichtopbrengst hebben en daardoor geschikt zijn voor zakelijk gebruik. U kunt ons mailen voor meer informatie.

Deze dagritme led heeft een uitstekende CRI waarde, wij hebben zelf de test gedaan bij de warmwitte kleur en de koelwitte kleur op volle lichtsterkte:

dagritmeled

 

 

Onlangs bekeken