True-Light ledpaneel 60x60 cm

true-Lightkledpaneel3.jpg_1
True-Light ledpaneel 60x60 cm True-Light ledpaneel 60x60 cm True-Light ledpaneel 60x60 cm True-Light ledpaneel 60x60 cm True-Light ledpaneel 60x60 cm True-Light ledpaneel 60x60 cm
€ 211,75
Dimbaar
Opbouwset
Verticale standaardset
Beschrijving

 

Professioneel led armatuur, uniek in kleurechtheid met een waarde van CRI 98, dit geeft 98% van het echte daglicht!

True-Light Inbouw ledpaneel 36 watt.
Volspectrum daglichtkleur 5500 kelvin
Lichtopbrengst : 4320   lumen
Lumen per watt:  120 l/w
Kleurechtheid : CRI 98

Dit  ledpaneel van True-Light heeft een witte aluminium rand, de afdekplaat is opaal. Door de opaalplaat wordt het licht gelijkmatig verdeeld. Het paneel is 595x595 mm en past direct in een systeemplafond 60x60cm. Het is voorzien van een hoge kwaliteit leddriver waardoor het licht flikkervrij is en voldoet aan de Europese normen. De gemiddelde levensduur is 50.000 branduren. Dankzij de energiezuinige ledchip is het product energiezuinig en onderhoudsvriendelijk. 


Download : True-Light led paneel informatie

Het is een professioneel paneel en wordt standaard zonder stekker geleverd zodat het aangesloten kan worden op uw netwerk. 
5 Jaar garantie.

Dimbaar
Dit paneel is ook dimbaar leverbaar. Het wordt dimbaar geleverd met een afstandsbediening én snoer en stekker. U hoeft hierbij géén muurdimmer te laten aanleggen. Het paneel is compleet 'plug and play".

Andere dimmethoden:
Het paneel is ook 1-10 volt dimbaar of  Dali dimbaar verkrijgbaar. DALI staat voor Digital Addressable Lighting Interface. Het is een internationale standaard voor communicatie tussen lichtregelaars en lichtbronnen waarmee je het hele verlichtingssysteem kunt regelen. Voor meer informatie over deze dimmethoden:  

Het is een professioneel inbouwarmatuur voor een systeem plafond maar er zijn andere manieren om het paneel te bevestigen.

* Als opbouwarmatuur installeren. Dit raam is apart verkrijgbaar en is 5 cm hoog, kies bij bestellen voor "opbouwset". U kunt met dit opbouwset het paneel aan de muur of aan het plafond bevestigen.
* Verticaal schuin zetten. Met 2 plakbare standaards die u achterop de led plakt komt het ledpaneel verticaal schuin te staan, kies bij bestellen voor "verticale standaardset". 

Om het verschil tussen een daglichtpaneel van 98% en 80% te laten zien, onderstaand 2 foto's. De eerste is een True-Light paneel met een CRI van 98 en de tweede een standaard daglichtpaneel met een CRI van 80. U ziet dat de producten met een CRI van 80 een groeninge uitstraling krijgen, hoewel het licht voor het oog wel helder lijkt als het aan is. 

paneelCRI98ledpaneelcri80

True-Light paneel met een kleurechtheid CRI98.                          Standaard ledpaneel met een kleurechtheid CRI80.

 

 

 Spectrum meting van het True-Light paneel:

 Panel 8436 (2).pngPanel 8436 (3).png

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

Onlangs bekeken