Naturapole

€ 720,00
Laatste items in voorraad

Wilt u advies?

Wij helpen u graag op weg met tips of een advies op maat. Wij zijn ma t/m vr van 09.00-17.00 uur telefonisch bereikbaar.

email info@natuurlicht.nl
call 0522 - 47 31 61

Voor zakelijke projecten komen wij graag bij u langs.

SHOWMODEL
Uniek armatuur van Duits Design. Dit showmodel heeft 3 dagen op een beurs gestaan en is daarom voordelig geprijsd, maar valt hierdoor niet onder de wet retourrecht bij koop op afstand.

Het armatuur geeft dimbare verlichting met horizontale en verticale verlichting. De Naturapole is handgemaakt, aluminiumkleurig en afgewerkt met poedercoat. Het heeft een open polycarbonaat voorzijde, waardoor het licht diffuus wordt verspreid. Bovenop zit een daglichtled die verstelbaar is. Beide lampen zijn dimbaar, met een bijgeleverde afstandsbediening. U kunt het licht naar keuze aanpassen in helderheid. Het wordt geleverd inclusief een 58 watt volspectrum daglichtlamp en een daglichtled op de top. U kunt deze lampen ook vervangen door andere lampen met een lichtkleur naar keuze.

Op de foto's van het showmodel ziet u de lamp in volledig licht en in half gedimde stand. Het armatuur geeft veel licht! Er zitten bij aankoop natuurlijk nieuwe lampen in.

Specificaties

Beide lampen onafhankelijk dimbaar met de afstandsbediening
Hoogte: 1.80 meter
Kleur: RaL: 9006 (ALUGRIJS)
Diameter paal: 10 cm
Diameter voetplaat: 35 cm
Verlichting zijde: 58 watt True-Light volspectrum daglichtlamp
Lichtopbrengst: 3850 lumen
Verlichting top: daglichtled dimbaar

Onderstaande afbeelding geeft de kleur van de Naturapole duidelijk weer:

images.jpg